❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Tuesday, June 9, 2009

~ h o m e s i c k ~

...terlepas jua pas blik kg,,pg 5 Jun nek train KTM kul 9 pgi,,smpai kul 12 tgh hari tgu nyer tgu smpai umah dlm kul 3 ptg cm t u la..

Agenda2 mse kat kg:
  • 1st day,,
    • g tmn bwk anak2 buah y da seramai 5 org..


  • 2cd day,,
    • g Sg Petani kenduri jiran mse kat Kem Terendak Sg. Udang,Melaka dulu,,
    • g umah kwm lama kat Sg Petani gak,,arni y selama 9 tahun x jmp..huhu,,lepas rindu..
    • singgah Butterworth umah adik abah,,chik melawat pah ade kat sane..
jom g kenduri,,!

kak long,,senyum!!



  • 3th day,,
  • pagi2 je kakak da kejut bgun nak g pasar minggu kat kuale,,arghhhh...liatnye nak bgun sok nak kje kne bgun awal..padahal xla awal ne pon sbb tempt kje dekat bgun kul 8 lbey cm tu tu pon still dtg lmbat..~melalut..cont.=aku pon kte kat kakak aku tu.."ishhhh,,,jgn la kejut awal sok nak kje nak kne bgun awal plak.." kakak aku senyp je,,berslh agknye kejut aku.. dgn selumber aku pon tdo blik tp x lme dlm 5 mnit cm tu aku bgun coz x tahan dengan kebisingan anak2 buah aku tu..ish diorg ni pg2 da bgun..klo aku jd diorg aku tdo je smpai kul 12 pon xpe,x de spe nak mrh~mak cik2 y bce ni sah kte x bley wat menantu..ha3
  • x msk coz blik je mak da siap msk..~xbley wat menantu lagi..ha3,,
  • g umah dyh lepk n teman sejati[wawa + dyh]
  • malm sebelum nek train kul 9.45,,g Polo org ipoh pgil..(actly Padang Sultan Abdul Aziz) mkn laksa khomsa ke kedah ke aku x ingt da ne 1,,pas tu gerk g KTM..bubuy Perak..nnt nid blik lg ye..nid nak teruskan perjuangan meniti kehidupan y penuh cabaran ni..
  • mse kat tg malim msg la org tu,,(nme dirahsia),,jd x amik kt KL Sentral..tibe2 je die merasa ltey tuk amik ktrg dan kami(nid & tina) terpaksa mencari alternatif lain tuk smpai ke Flat sri Pangkor,Sentul..time ni sume da tdo sbb sok nak kje kan..so,,mjurlah ade Kak Husna Nu'man n Jun y mengambil kami dan membawa kami pulang,,sekalung penghargaan kepada mereka..! tok tek tok tek smpai la umah dlm kul 3..fuh,,smpai gak umah,,Alhamdulillah...

makan laksa kat Polo


HABIS,,! diorg ni antoo laksa + otak udang....

blurr,,kat KTM sblum nek train..teman sejati..wawa+dyh..

THE END of

~ h o m e s i c k ~



2 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers