❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, June 11, 2009

~ m e m o r i e s o f n a t i o n s e r v i c e ~

Dulu aku kne masuk PKN,,
~PKN 1st batch 2004/Kem Tangok,Bachok,Kelantan/khemah 9/BRVO B5~
uwaa,,,rindu kat team BRAVO B5!!
time ktrg belatih kawad ni,,da la sorg cikgu kawad tu slumber ckap ktrg nyer kawad cm hampeh~paling teruk dlm kem tu,,sdey wo..
pas tu,,mse pertandingn kawad tu..cye xcye,,ktrg dpt num 1 dlm BRAVO team n num 3 dlm Kem,,syok wo,,aku pon sibuk nyanyi dlm khemah lagu y hangt time tu
"jgn pandgku sebelah mata,kerna kerna kawadku biasa,,w'pon ade klemhannya,,engkau pon ape tidaknyer!!"~anita sarawak
huhu~best tul aku sedgkn group cikgu y kte kawad ktrg truk tu xde dlm senarai pemenang pon,,huahua...pepon semua tu kengn manis dlm hidup aku..dlm gmbr ni nak cri aku memg sush la kan sbb gmbr ni jauh,,yg pasti aku duk tgh2 sbb..aku kan ketot je..~sdr la weh...!
Pas best je kawad ktrg snap n Cikgu Imran,cikgu y byk berjasa kat ktrg ni..sume ngadu kat die,,group lain sume jeles ktrg dpt Cikgu Imran nih..byk lagi pic,,sume kat kg,,ni pon aku grab kat fs mber aku..pic aku sume kat kg..ha3,,nnt2 aku post kan ye..
:)

6 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers