❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Tuesday, June 2, 2009

~ “ a n - n i d a ’”~

Al-kisahnyeeee,,,dulu aku ada tny kat mak,,
"Mak maksud anida tu ape..?"
Mak kte..
"ade tny atuk..atuk kte xde makne.."
Aku pon ckap..
"Mak bg nme nida xde makne..Nur je y ade makne..nnt kat Padang Masyar nida duk hujungggg skali..."
Mak pon jawab "Abah y bg..ape plak hujung skali,yang hujung tu org2 y makne x elok..kamu duk tgh2.."
Mak senyummmm..huhu..

Name penuh dlm surt beranak Nur Anida binti Mohd Wildan,,mak kte klo x,nak tmbah Lisma,jdnya Nur Anida Lisma(sedp gile..tp Nur Anida je kurg sedp..tp skrg sedappppppppp)
..tp mak kte x de makne..so,,x jd la,,dulu mak rjin gak pgil Lisma,,tp skrg ni jrg plak pgil lisma..rindu2! Tu sbb kdg2 aku da pkai nick ~ nieda liezma ~,,dulu waktu kecik2 aku x ske nme aku ni,,mcm nme indu,,huhu,,x penah syukur lgsung,,buat nye abah bg nme Bedah ke,,Peah ke..ish3..tapi aku ske nme aku ni x penah ade klon lgi,,y ade aznida,,asnida,,Ustaz Alias ajar aku time aku form 1 pgil aku arnida..so,,aku bangga kat stu..no klon for NUR ANIDA!
Hari ni aku kje cm biase,,da bpe ari dtg lewat..ari isnin dtg nak dekat kul 1o,,selasa smlam kul 9.30,,ari ni pon sme..smbung wat quick fix nak ari ni b4 lunch..da siap..smbil2 tu tgk web lain2 selain y biase aku tgk..youuutubeee..aku terreview la web ni..

http://www.al-azim.com/masjid/index.php


ade nme "an-nida'' mne aku tu...selama ni aku tercri2 maksud bg nme aku..anida xde.. an-nida pon jd la..maksudnye.. s e r u a n . . .!
xcye tgk kat link ni,,,

AZAN SEBAGAI LAMBANG SYIAR ISLAM



3 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers