❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, October 15, 2009

~ 1s t l u v ~

Sekadar gmbar hiasan!

Pg td,, myxdear (my 1st luv merangkap xbf) kol aku kul 7.10 pgi,,
jrg aku dpt pagilan dri die ni,,
tp aku xsedr sbb aku tgh lena gile time tuh,,huhu,,n 1 msg dr die,,
ktenyer aku da lpe besday die..
Ops,,memg sguh aku lpe besday die..
Oh tidak,,aku mulai lupa tentangnya!
Then aku trus rep
"hepi belated besday my x dear!"
ha3,,

Apakah keistimewaan gmbar bilik ini..?
ade sentimental velue di situ dan 'myxdear' masih menyimpannya!
Saya terharu!

Merujuk kepada title sya di atas,,huh,,da mcm nak bg email kat client da,,
aku nak tny apa pendpt korg tentg 1st luv?
bg aku,,Nur Anida bt Mohd Wildan,,1st luv aku sgt memberi kesan y sgt mendlm,,
smpaikan sehingga kini aku msih menghrp 'my xdear' aku kembali,,n jika diberi peluang tuk putar balik masa (x kan terjadi!!!~ berangan bley..) aku x kan teragak2 tuk putar blik mase aku dgn 'my xdear' aku dulu,,sungguh!
Dan dgn pemikiran kurg waras aku gak sgup tuk jd 2cd wife klo itu takdir aku
~al-maklumlah lelaki skrg kan da sket!~
tp
AKU KNE SEDAR DIRI,,CINTA XSMESTINYA BERSTU APATAH LAGI 1ST LUV!
Begitu mendalamnye kesan 1st dlm hidup aku..


1st luv korg lak cm ne..?
SHARING IS CARING,,rite?


8 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers