❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, January 21, 2010

~ i m a l i v e ! ~


Salam,,

Haaa,,akhirnya blog sy hidup juga,,
w'pon templatenya agk keseksian,,tp
sy suka ok! he3 hrp u all pon ske jugkk.. actually byk y sy nak story kat sni..
1stly nak ucap


kpd,,

Abg sy dgn kakak ipar baru sy [akan menjadi teman dapur sy ok Kak Jue..??]

my BFF [wawa alias] & Naja,,
sy sdikit sdey dgn penukaran title die,,
tp sy juga byk kpd kegembiraan dgn kehidupn baru die ni..
harap sgt die dan sy akan menjadi BFF selamanya2nya w'pon bercucu-cicit ok!

Tak lupa jugak kepada my BFF jugak,,Amirah Khalid dgn title brunya
"TUNANGAN ORANG"

Sume kwn2 sy da tuka title..
sy bile lg,,? jwb la sendrik nid oiii~

❀◕ ‿ ◕❀

Ada lagi satu kisah,,bukan kisah dulu kala,,ngeh2,,
cake ini punya kisah,,ada sy kisah..??
ho3,,jgn jeles ini smbutan kali kedua besday sy..
dismbut oleh;

Content Team



Gembiranya sengihan sy..
Bonda nid,,umur awk tu da meningkat..
Sila kematangan ok!



Hurm,,ape lgik nak conteng ni huh,,?
Ckup2 la nid oi,,blik la,,sok da meeting kan,,kan,,
kul 8 nak gerak kan,,kan,,?
so0ooo...BLIK ok!



p/s=

(\__/)
(>'.'<)
(")_(")

Nah bear nih tuk u all yang sudi terjah blog saya ini,,

~ B u B u Y ~
❀◕ ‿ ◕❀

5 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers