❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, December 9, 2010

Luahan perasaan bila umur dah 24 tahun!




Hari ini masuk 10 Dec 2010,
bermakna usia saya sekarang 24 tahun 13 hari..
Dah lama tak update blog,selalu je jenguk tapi nak post tu susah sikit,busy tambah pula dengan berok yang nak je campak dalam hutan!

Ok,,sempena kelahiran ke-24 ni gagah jugak nak update blog walaupun sekarang dah jam 1.26 pagi ok!
Apa yang saya rasa bila dah umur 24 tahun ni..?
Rasa macam dah matured la sikit,dari segi mental tapi perangai lebih kurang anak sedara saya je, , :P
So,mcam mne tuh..?
haha~ Tapi dah terasa jugak perubahan bila umur da meningkat ni,,
bangun awal pagi,
dan pergi kerja pun awal,,
bile weekend biasa bangun lewat tengah hari,,tp sekarang tidak lagi.
Bangun je buat kerja ruman,kemas2 rumah dan yang sepatutnya lah,,haish
macam ni ke rasa bila umur da meningkat..? huhu~
Dari segi amalan nak bawa ke akhirat nanti,,perlu dipertingkatkan lagi,,bak nasihat dari seorang kawan "Tingkatkan ibadah,kurangkan maksiat!" terima kasih Mat Joe..

Ingat lagi seseorang bagi kad sempena birthday saya,,bertulis
"Umur semakin bertambah, tapi jangka hidup kita semakin kurang"
Dengan ayat tu akan mengingatkan kita akan mati satu hari nanti~
Banyak yang perlu diperbaiki diri yang serba naif nih,
dan diri ini masih lagi belajar erti kehidupan..

Sempena 24 tahun ini,ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Na'aimah bt Hj Ismail kerana telah melahirkan diri ini ke dunia,,
Terima kasih mak,,lahir+jaga+melayan kerenah nida..jasa dan pengorbanan mak tak terbalas..

Tak lupa kawan yang buat suprise party kat Nailis,,
sangat drama ok! ;)
my team kat office jugak,,
terharu sgt!

Terima kasih atas ucapan dan doa di msg,fb & call,,
Terima kasih semua!!!!

1 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers