❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Sunday, March 6, 2011

1st post di tahun 2011 di bulan 3,,bolehhh..??

Ngeee~
Sorry kengkawan lama tak mengedate blog yang hampir bersawang ni..
*haish sape ada sapu sawang meh nak pinjam! :P*

Asyik sangat mengedate gov portal tambah2 nak dekat Mdec nih..grr~

Wo hooo,,ce teka ce teka nid nak cite pasal ape..
Makanan ok,,makanan!

Sempena keberatan kebadanan ni,,
nak cite pasal makanan yang nid suka makan sehingga menyebabkan tettttT..haha..
Ok mari kita mulakan list makanan feveret nur anida.. :P

  1. Jagung (Bakar ataupun rebus.. kaya dengan protein,beta-kerotina,vitamin A,B1,B6,C dan K,kalsium,fosforus,zat besi,serat tinggi dan mengandungi sejenis minyak bermutu tinggi yang baik untuk kesihatan ok!)
  2. Kowtiaw = goreng,basah,curry,ladna,kong fu,char! (Sebarang jenis masakan kowtiawlah!)
  3. Sambal Udang Petai (Perghhh~kalau dapat ni sehingga menjilat jari ok! )
  4. Sushi (Ada orang cakap xelok tapi saya makan jugak,curi2,,hehe~)
  5. Megi goreng (Menu bila fikir panjang dan last2..haaa.. =yes,,megi goring!=)
  6. Sizzling mee(Terutama dekat food court Ipoh Parade,,rindu..rindu :( )
  7. Tea tarik (Dah pandai buat sendiri ok.. :P) = Makanan ke nih..? selit..selit!
  8. Mushroom Soup (Menu waktu malam dengan niat :: Sahaja aku diet.. ::)
  9. Ruski tomyam (Sebab da jemu dgn megi ok kecuali megi goreng!)
  10. Mee kicap Haji Yahaya! (Kat tengah2 pekan Ipoh, berhampiran pasar besar Ipoh... dulu ada Super Kinta atas tu!.... dekat2 juga ngan Mc D pekan Ipoh)


Nak list 10 je,,list lebih2 nanti ada orang cakap
"padan la ko kurus nid!"
haha..jgn jeles!

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers