❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Monday, May 16, 2011

Rajin x rajin update blog?


As salam kalian....

Semenjak 2 menjak ni rajin nid menjenguk blog orang singgah menyinggah kan mmg dah hobi!

Lepas tu dalam hati pun pelik..

"haish mereka ni ade je kan idea nak update blog..apesal la aku xserajin mereka..
dah x syg blog kah?"

Uish! Aku syg blog aku wpon hitam aje kan! hehe~

So,mula la nid nak merepek merapu xde point nak tulih!

Manetak nye..ape terlintas sume da update kat fb..

Ha...meh la nak layan gamba y da berkurun kat fb! ehhe~


Q : Apesal ni nid?
A : Ni la operate mencantikkan diri!


Kesimpulan, masuk wad 3 hari dapat MC seminggu wooo!
Lepas tu nak start keje balik,,yannadei liat dol!

Hasil dari operate tersebut dapat la mencapai impian nak bersikap sopan
santun dan bercakap dengan sangat lemah lemmmmbuuut aje!

Tapi kalau dah bukan attitude diri sendiri kan so sikap tersebut bertahan sementara sakit je la kan! ;)

Lastly,back to normal! *gelak kuat n pok pek pok pek!*


Kerja?
YA! Semangat itu perlu untuk membuat kerja2 yang semakin menimbunn dek cuti lame bebeno!

Haish...welcome back semangat,,saya amat sangat memerlukan kamu!

Esok hari wesak!

Happy Wesak Day!!!!

CUTI dan jum merayap..

Ha even sakit2 pon kan..kaki masih tetap nak merayap!
Beberapa hari lepas operate boleh lg pg tgk wyg!

*Bak kata anida wayang itu therapy!*

Wayang tgk cite ape tuu???

LU KONGSI LU MATI!

Punye la lama tunggu cite ni masuk wayang tp endingnye sgt lah hampeh!
Boleh la nak bg bintang!
Tapi untuk cite ni...

Perghhhh~
memang terbaik lah!!
Ok sa setel nak membebel dari tak tau membebel ape tadi kan,ha amik kau!
Bai!

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers