❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Wednesday, May 25, 2011

TV + Ipad + X6 sekalipon bukanlah rezeki sy.. :)

As salam kawan2.. (haa,,da mcm upin ipin kan?!)

Follow tak rancangan Agro Xplorasi kat TV3??


Dah habis dah pon selamat 10 episod dan dah ada 30 pemenang tp nama saya 1 pun tak ada...??

SobbbBBsSSS!

*'INI TDAK ADIL!!!!!!!! - p.ramlee, 3 ABDUL*

[IKLAN]

hehe!
Memang nama saya x de pon..
tau xsebab ape..?

Sebab...
Sebab...
Sebab...

Tak ada rezeki!

Walaupun setiap minggu menghantar SMS dgn tepat,pantas dan berpuluh2 SMS telah dihantar..

:)

*Kredit itu adalah satu pelaburan tapi bila ia menjadi kerugian,maka dengan itu menjadi satu kereeeeedhaan!*

Contest ni dikira sape yang paling cepat hantar jawapan yang tepat dan pantas..
Nampak sgt sy ni tak pantas lagi kan!!

:)

Jawapan yang dah habis bernas la tu!

Mungkin kena kahwin kot n ada anak barulah ade rezeki mcm team saya tuu En Azlan tuu,,laki bini menang hadiah pertama TV LCD & Ipad!

Wahhh masyukkkk!!

Tahniah..(Haish dah puluh kali dah ucap tahniah kan!)

Meh nak cite hadiah Agro Xplorasi nih!

Pertama :: TV LCD 42"
Kedua :: IPad 16gb
Ketiga :: Nokia X6 (mcm hp sy lah!) hehe!

Benda free sape tak nak kan?!

Tape...tape..

Jum layan gambar pemenang!

Tu dia da mai dah hensem begaya si baju purple En Azlan kitaaa...

OK dah dah..cukup melalut takat ni ok,,

Kalau ade rezeki kita cuba tahun depan ok!

OK DAAA~

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers