❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Tuesday, September 20, 2011

✌ p e t i m u z i k



Hai,



Nak post tapi tak ada mood nak tulis panjang2..

Masa makan laksa Pak Ngah kat Belakang SMJK(C) Tsung Wah Jalan Dato' Sagor Kuala Kangsar kan saya sangat lah teruja benda nih yang di panggil 'peti muzik',,saya rasalah tak lama lagi peti muzik ni mesti pupus. Nak jumpa sekarang ni pun dah susah kan, lepas ni jumpa kat muzium je lah!
Semasa makan kat kedai tersebut sangat lah sunyi maka kami membuat keputusan untuk membunyikan peti tersebut dengan beberapa lagu bagi mempercepatkan kunyahan dengan aluanan lagu yang telah di beli dengan harga rm0.50 selagu..oh yeah!



blur macammne nak guna nih? haha!

pilih-pilih lagu!

Masuk duit syiling rm0.50
pilih lagu
tekan number kod lagu yang nak dimainkan
lamaaaaaaaaaaa.. sket
maka lagu tersebut dimainkan lah!

Happening yeay!


Maka setelah 3 buah lagu telah dibeli habislah laksa tersebut..memaksa diri makan laksa tersebut sedangkan perut dalam keadaan tidak selesa! #salahmakankendurikot!

Eh jum layan gambar lah!

Geng sakit perut oh dem!




Geng snap!



Ni tuan punya blog, tak sah kalau tak letak pic sendiri kan! 
Dasar pubsiliti murahan betul! :P



p/s ::  tengah ambik mood, sat lagi kalau rajin nak post my bff wedding okeh!

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers