❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Monday, October 24, 2011

♘ Bestnya part time di Zoo Negara!!



As salam,


Hari ni pergi kerja pakai selendang pemberian my lovely cousie Shira n her friend,Fira!


Thanks korang,cantik tau!



Kan da cakap sekarang pergi opis muka clean je tak make up pun!
Kenapa erk dah tak da mood nak melawa.. :( 
#fuhsemangat!


Nasib la ada shawl yang cantik ini! 
#ewah!


Upload atas permintaan mereka! :)


Berbalik kepada tajuk entry yang sebenar,
last two weekend kan, saya ikut program CSR my company pergi Zoo Negara.
Kali ni dah 2x jugak pergi Zoo Negara FREE ohyeah!
#janganjeles!


1st masa bawak budak₂ tuisyen program CSR jugak !
Untung join CSR ni asyik dapat jejalan je kan! 
#weeee!





Kali ni program volunteer Zoo Negara,
iaitu kami ditugaskan untuk 
membersih kandang,
menyapu kandang,
menyediakan makanan,
dam memberi makanan kepada binatang!
#syokgila!


Biasa kita datang zoo tengok₂ binatang je kan,
ni amik kau buat kerja sekali!
Baru tau penat tak penat jaga binatang.
Baru 1/2 jam peluh dah menitik₂..huhu


Ni nak pesan, korang₂ kalau pergi zoo;
JANGAN BUANG SAMPAH MERATA₂!
JANGAN BAGI BINATANG MAKANAN!


«INGAT!»




Binatang₂ kat zoo tu kebanyakan makan sayur₂ an,
kuda makan sayur,
lembu pun makan roti okeh, Gardenia sponsor!
kambing pun makan sayur,
DasatttttttttttttT!
Sayur₂ tu sume pulak fresh dari Cameron Highland!
Maka tersangat sihat lah mereka.


Kalau boleh nak pergi lagi,
kalau cukup 80 jam tak silap dapat sijil dari Zoo Negara!
Nak,,nak!!


Petang tu tak banyak sangat buat kerja pun,
jalan₂ round zoo & dapat tengok Animal Show!!


Lepas ni kalau pergi lagi nak cuci tempat penguin pulak kerana mereka adalah tersangat cute!


Jum layan gambar jelah!







Cukup untuk kali ni,


K bye!


Da~






P/S :: lepas ni kawan₂ jum la join program CSR, boleh release tension wooO!  

1 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers