❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Sunday, October 23, 2011

❀ Bila mereka terjah KL!

Hai kawan,

Weekend baru ni cousin dan kawannya datang KL.

Dating katanya! #ewah!

Sesampai je mereka bawak g makan/celebrate birthday.

Tak jauh pun bawak makan kat Al-Azmi je. huhu!



Dah enjoy makan₂ terus balik.

Esok nya bawak mereka jalan₂ Look Out Point,Ampang!

Masuk ni dah 2x saya datang sini! 

:)

Diorang ni pandai jalan KL sendiri, 

saya pun gagah₂ je tau.. huhu!

Pernah dari HKL nak balik Sentul pergi KL Sentral dulu sebab dah biasa dari KL Sentral!

HIHIHIHIHIHIHIHII! 

Padahal dari HKL nak Sentul bukan jauh mana pun! :P

Tu la kalau jalan tak nak ingat!

Buta jalan tapi kuat jalan!

Macammane tu? huhu!

Ni view dari atas..
tak makan pun kat restoran tu..
datang nak jalan₂ je.

Restoran itu adalah mahal dan makanan adalah biasa₂ saja!

Dah pernah celebrated birthday kawan kat situ.

Environment mmg best! #happening

Kalau nak celebrate suprise party adalah digalakkan, deal je diorg akan aturkan!

#ohsweet!

OK BAI!


P/S :: Mereka adalah adik dan mereka 
dan juga adalah lebih tinggi daripada saya yeay!
nnt cuti₂ datang lagi ye adik₂ ku.. :)

2 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers