❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Tuesday, December 20, 2011

(✿ ♥‿♥) Birthday present ¸.·´¯`·.¸¸>~



Assalamualaikum..

Hai semua!

Nak tahu kenapa saya dah jarang update #blog?

Sebab saya dah ada teman!


Ni dia teman saya bernama #chichi!

Comei kan..

Hadiah sempena besday saya!

Terima kasih tersangat-sangat!

Selain tu dapat..


Bunga jugak!

:)

Dan ini pula adalah dari cousin86 saya dah beranak sorang yeay!


Cantik kan?

Dalam gambar tu pun cantik kan? #perasankuat!

Kalau nak tempah buat hadiah ke, buat kenangan ke, buat bantal peluk ke..

Boleh tempah kat #hanielovecraft!

Okeh ini sahaja cerita buat kali ni..

Ada lagi hutang satu entry berkenaan #rumahpecah&ohsangatkesianpapakedana!

Ok bye!

Assalamualaikum..

:)


2 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers