❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Wednesday, May 9, 2012

ღ Selepas diet + makan + jalan-jalan + Chichi



As salam semua!

Ni cerita selepas diet + makan + jalan-jalan dan my SG.


Adalah dengan ini boleh lah makan bermacam2 jenis makanan tanpa serba salah apabila perut dah set nak sambung diet masa bulan puasa!

Boleh gitu? haha



Tempat makan favorite = nasi bubur/ nasi air 
Kampung Baru





Pesta Buku, PWTC



Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang tapi di Wangsa Maju ---> favorite lagi!



Dapat magazine free from Suria.fm



dan Si Chichi! --> kesayangan!


Dan ini video sweet nak share..






OMG OMG OMG!!! 
So sweet u kan awal! 
U tu dah la sweet dan sweet lagi dan romantik dan ada style dan dan dan.. haish!
Dan u tu adalah kepunyaan Scha.
Untung kau Scha!

#gilatouching!!!!




Nota kaki : teruja dengan keromatikannya!

2 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers