❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, June 28, 2012

ღ Berjimba bersama mereka adalah gila!




Assalamualaikum pembuka blog.

Dah lama tak update blog dan pernah jugak lama lebih dari ni.

Tak ada apa nak cerita sangat pun.

Kalau pasal my sg, wahhhh sekarang dah ada 4 ekor cucu okeh.

#syok-ar!

Mula-mula 2 ekor, pas tu tambah lagi 2 ekor maka ia bermaksud ada 4 ekor.

Tambah pulak dengan mak bapak nye semua adalah 8!

#amik kau!

Ha maka dengan itu tanggungjawab adalah semakin besar.

Haha semoga mereka menjadi cucu-cucu yang baik kepada bondanya!

#ewahhhhh

Nak cerita pasal berjimba bersama mereka last weekend.

Asalnya boring2 duduk rumah maka dengan itu marilah kita berjimba melupakan segala kesulitan kehidupan. fuhhh~

#ewahlagi!

Borak-borak

Main bowling

Makan Burger Rawang

Ha nak cerita burger rawang,
Mula2 nak order diorang cakap lagi 1 1/2 jam baru dapat.
Balik meja fikir dulu.
Fikir sambil borak.
Borak sambil fikir nak order ke tak ni?
Dah 1 1/2 jam borak..
Kah kah kah
Baru order.
Kalau order awal tadi dah kenyang agaknya!

Tunggu order, makan, lepak, dan fikir nak order ke tak adalah paling lama.
Total semua adalah labih kurang 3 jam duduk disitu.
#maaf tiada gambar burger disini

bff since f2


Dia adalah semakin membesar, nak kurus katanya.
Ok bagi je la support kan!
Kang tak support "macam ni la kawan!"
Pulak dah kan!

Dia saiz 7, saya saiz 3.
Tak kisah la kan tgk fizikal la weh!
Tu nama blog nid tetot.
#kauada?
Budak atas ni dah menyerlah sikit dalam bidang ni,
beza markah dengan budak lagi sorang tu 1 markah.
Maju la sikit!
#cess!


Ha ini dia Abang Long Pandan Indah kitaaaaaaaaaaaa!

uuuuuu tatoooootT!!

OK BAI!


NOTA KAKIKU ::
Jumpa next post--> cucuku4 ekor!

4 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers