❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, June 7, 2012

Makan kenduri sambil meronda Kuantan



Dan 2 minngu dah makan nasi kenduri baru nak cerita dalam blog ni kan. 

Haruslah kena puji.

Haha!

Janji nak gerak dari KL pukul 9 tapi biasa la kalau dah nama pun melayu janji pun #melayu 10 lebih jugak gerak.

Sesampai je jumpa pengantin yang comel itu bagai barbie doll.



 
Selamat pengantin baru Mar! :)

Dan selepas kenyang makan kenduri di Jengka kami bergerak ke Kuantan mengambil masa dalam 2 jam nak ke sana.

Sesampai di sana kami meronda-ronda Kuantan. 

Hurm rasanya macam tak pernah jejak Kuantan ni lagi.

Dah 26 tahun baru jejak. Wehuuuuuuuuuuu!

Ok ok jum kita mentelaaah gambar.




Ini di Kuantan ok, KUANTAN.
#bukti

Batak sikit sebab baru sampai. 
HAHAHA


Makan Sate Zul ok, ulang semula..Sate Zul.

KAH KAH KAH

#apeyanglawakdisini?

Sila abaikan!


Gambar agak blur tapi agak cun setelah didampingi ratu-ratu plastik!


Dan juga sila abaikan ratu plastik tersebut. 





Ok ini adalah sesuku dari hasil tangkapan dari camera yang agak mahal tapi sangat sadis sebab camera mahal tapi tak reti nak guna.


Tangkap-tangkap-tangkap punya syok posing sudah nya blur. 


Huh kau aku dah malas nak posing trus masam!


OK dah letih posing!


Dan sepanjang seharian disana, saya rasa orang Kuantan ni mungkinkah selalu buang sampah merata-rata hingga wujud ini..?



Haha, ni ok lagi tapi ada lagi satu tu..

"TAK RASA BERSALAH KE BUANG SAMPAH DARI KENDERAAN ANDA?"

Saya gelak tanpa henti!

Homaigod friendly sungguh kan?

Al-maklumlah kerja saya mengupdate content portal kerajaan apa yang saya temui adalah bahasa-bahasa baku dan formal.

Akhir cerita ratu-ratu tersebut pulang dengan kegembiraan.

#alhamdulillah

OK BAI!

1 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers