❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, July 26, 2012

DIET ATKINS : Day 1



As salam..


Selamat perut berbunyi.


HAHA


Ni baru je start diet balik. 
Target berat = 47!
Sekarang? 52


Maknanya kena buang 5 kilo lemak dalam badan!


Mampu ke? #OMG


Apa-apa pun kite cuba dulu kan. 


Moga-moga di bulan yang penuh barakah ni tercapai la impianku selama ini.


Ewaah!


Semalam meruapakan hari pertama diet.


:: Sahur ::  
Salad + mayonis + tuna + serbuk lada hitam
Air kosong

:: Buka puasa ::
Sayur sawi goreng main campak-campak je + ayam goreng berempah 
Air teh limau panas


Ok tu je, kalau tak busy dan rajin kita update menu diet hari-hari sampai habis puasa.
Time raya harap-harap kurus la sket kan walaupun tak dapat 47. huhu

#InsyaAllah

Orang duk sedap-sedap makan open house bagai tak kan nak tengok je kottttttttT kan!


Ok bye!

NOTAKAKI::
Tengah fikir apa nak buka ari ni pulak.





5 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers