❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, August 2, 2012

DIET ATKINS : Day 6

:: SAHUR ::
Ikan bakar lebih sekor day 5 dengan ikan sardin+air kosong

:: BERBUKA ::


Lepas kerja tak ada kerja pergi jalan TAR sorang-sorang, heaven jugak kekadang jalan sorang-sorang ni kan.


Dulu time study rajin la tawaf Ipoh Parade sorang-sorang lepas kelas sampai dah kenal kedai/tukang jual.
Pasai apa round sorang-sorang?
Window shopping, nak shopping tak de duit al-maklumlah student la katakannn!
Selain tu saja je tengok-tengok fenyen terkini. haha
Ha lagi satu lagi satu, pasai lepas tension konon study gempak sangat la sampai tension gitu?
Boleh blah!
HAHA


Makanya saya makan kat luar ditemani la kat kedai area Sentul je, 
bukan sorang-sorang kalau sorang baik makan kat rumah.
Makan sup sayur sorry lupa nak snap pic makanan tersebut!


BAI



0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers