❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Saturday, October 20, 2012

Raya 2012

Selamat pagi jam 03.04 pagi okeh, stayback kat office sampai matahari naik la jawabnya. Tengah upload-upload content tetiba portal staging down pulak. Tu la melalut sampai kat blog ni, ngeh3

Mula-mula nak wish;

 "Happy best-day wahai arjuna ku,,semoga hidupmu lebih bermakna dengan kenaikan umur ini."

 #ewah

Hadiah tahun ni :)


Dan pesanan buat arjuna;


Eh eh tetiba pulak rasa nak upload gambar raya hari tu lah, ;)

Dah nak raya haji dah baru nak upload gambar raya aidilfitri, busywoman la sangat kan!

Ni adik yang paling bong-su ; bad(13 tahun), kena dera sapu sampah keliling rumah. padan muka! haha


Menu raya ke berapa entah ; nasi ayam golek tergolek - golek




#tetamu

Adik kedua bongsu - single kot (eh eh perlu ke nak mention? haha) - tukang pembantu chef



#cousin

#damia comei comot!

Abah + mak kecintaan

Family kakak sulong

Family kakak kedua - kak nyah

Family yoep


Abang dan Kak Norly

#anak sedara

#sister


 #lovely

Dan akhir kata, selamat hari raya aidil-adha! hehehe

Selamat pagi jam 0430!

Final bola; Kelantan  3,  ATM  2

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers