❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Thursday, August 15, 2013

Counting daysssssssssssssssssssssssss. -,-

Assalamualaikum..

Diam tak diam ni je hari yang tinggal nak bertukar status.


Perasaan tu berbagai-bagai lah kan.

Takot, nervous, dah tetiba rasa tak nak kahwin pun ada pulak kan tak habis enjoy lagi katanya.

Takpelah, sedapkan hati enjoy dengan suami. (errr..suami?)

Sekarang ni busy sangatttT! Banyak benda nak kena settle.

Banyak benda nak kena fikir, banyak benda nak kena urus.

Semoga semua berjalan lancar dan dipermudahkan.

Amin.

Dah lama tak update blog tetiba malu nak berkata-kata dalam blog sendrik. 
Eh boleh gitu?

Hehe..

Next entry nnt sy tepek lah kad kahwin kat sini kan sebagai kenang-kenangan ewah.

Jemput semua yang mengenali majlis saya 31/8/2013 (merdeka yeay!) di Kuala Kangsar, Perak

dan 14/9/2013 di Marang, Terengganu kito bereh boh!

Saya akan memperjelaskan lagi dalam next entry ye kengkawan.

Oleh itu tuan tanah dah malu-malu miow maka jum berundur dari sini.

Sapa nak kad kahwin eksklusif DIY oleh saya sendrik boleh bg add email 

Ok bye Assalamualaikum.

Note : mood raya kurang tahun ni 
dengan keadaan abah tak sihat dan kebusy-an hal kahwin la yaw. ~,~ 

0 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers