❝I will never regret you or say I wish I never met you, because once upon a time, you were exactly what I needed..❞

#azfamily
#muhammadazzakiirr


Friday, August 23, 2013

Perasaan lagi seminggu nak kahwin. :(


Kalau orang lain tengah sibuk-sibuk  buat persiapan dengan hati gembira kan sebab nak bertukar status,
tapi saya membuat persiapan dengan perasaan yang amat teramat sedih.
Dah 2 malam abah kat hospital Taiping.
Tak tau bila boleh keluar.
Seminggu lagi je nak kenduri.
Keadaan abah lemah je.
Sedih je bila tengok..
Sejak keluar dari IJN, keadaan kesihatan abah kejap baik dan kejap tak.
Masa raya ari tu dah x larat nak jalah dah kena pakai kerusi roda.
Ya Allahhh..

Masuk ni dah 2 kali masuk hospital Taiping..

Jemput orang pun adik-beradik abah yang tolong sebab abah dah tak larat nak jalan. 
Nak jalan pun tak larat kan apatah lah lagi kalau drive.
Thanks mak kecik thanks mak su,
Thanks yang tolong secara langsung atau tak langsung.
Jasa baik semua tak dapat nak balas.

Lagi sedih bila tertanya-tanya larat ke abah nak nikah kan nanti?
Ya Allah pulihkan kembali abahku seperti sediakala.,
Amin Ya Rabbal Alamin...


DOA UNTUK ORANG SAKIT

بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صل على محمد وآل محمد
اَللَّهُمَّ اَزِلْ عَنْهُ الْعِلَلَ وَالدَّآءَ، وَاَعِدْهُ اِلَى الصِّحَّةِ وَالشِّفَآءِ، وَاَمِـدَّهُ بِحُسْنِ الْوِقَايَةِ، وَرُدَّهُ اِلَى حُسْنِ الْعَافِيَةِ، وَاجْعَلْ مَانَالَهُ فِي مَرَضِهِ هَذَا مَادَةً لِحَيَاتِهِ وَكَفَّارَةً لِسَيِّئَاتِهِ، اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّـدٍ.


Ya Allah, hilangkan dari dirinya penyakit, kembalikan dia kepada kesehatan dan ke-sembuhan. Bantulah dia dengan sebaik-baik perlindungan, dan kembalikan dia kepada sebaik-baik kesembuhan. Jadikanlah apa saja yang dirasakannya pada waktu sakitnya sebagai pahala untuk kehidupannya dan penghapus atas segala kesalahan-nya. Ya Allah, sampaikan shalawat kepada Muhammad dan keluarga Muhammad.

Amin Ya Allah , Amin Ya Robbillalamin...



1 LEAVE YOUR COMMENT:

❤ AZ ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ Our First AZ ❤

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

❦ i'll follow u ❦

Google+ Followers